KOULUTUKSET

Kun viikkotunnit tai viikonloppukurssit eivät enää tyydytä Nia-nälkääsi, voit hakeutua viikonmittaisille intensiivikursseille eli Belt Intensive Training – koulutuksiin.
Niassa edetään vapaamuotoisesti ja ilman varsinaisia vyökokeita vyötasolta toiselle. Kaikki vyötasokoulutukset voi käydä omaksi ilokseen ja nautinnokseen, mutta Nia White Belt on vähimmäisvaatimus kaikille ohjaajiksi haluaville.
Jokaisella vyöllä om oma teemansa. Askel kerrallaan ne laajentavat Nia-osaamistasi ja syventävät Nia-oppejasi ja itsetuntemustasi.

Nia White Belt, yhteys omaan kehoon, aisteihin, ja liikkeeseen.
Nia Green Belt, opi lisää askelista ja tekniikasta.
Nia Blue Belt, syvennä kommunikaatiotaitojasi, suhdettasi itseesi, lähimmäisiisi sekä ympärillä olevaan.
Nia Brown Belt, energiatyö Niassa.Nia Black Belt, perustusten hallitseminen, loputtoman luovuuden löytäminen.

Myös Suomessa järjestetään alempien vöiden koulutuksia kansainvälisten kouluttajien johdolla. Viimeksi kesäkuussa 2016 Ann Christiansen piti Nia Blue Belt -koulutuksen Turussa, ja Helen Terry puolestaan Nia White Belt -koulutuksen Kuopiossa.

Seuraava vyötasokoulutus, ohjaukseenkin oikeuttava Nia White Belt, pidetään Ann Christiansenin johdolla näillä näkymin Turussa vuonna 2019.

Mikäli kaipaat ohjaajaksi aiemmin, voit suunnata Annin koulutuksiin Saksan Hampuriin tai Ruotsin Göteborgiin maaliskuussa 2018. Vuoden kaikki kansainväliset Nia White Belt-koulutukset löydät täältä.