TURKU 2019: Nia White Belt -koulutus

 

Onnellisia kehoja, iloisia kasvoja White Belt -tunnin jälkeen. Kuva: Maria Sundström

Onnellisia kehoja, iloisia kasvoja White Belt -tunnin Studio Fonilla jälkeen kesäkuussa 2015. Kuva: Maria Sundström

 

Ohjaajaksi? Lisää Niaa omaksi iloksi?
Suomen seuraava White Belt-koulutus toteutuu Turussa 1-7.6.2019.

Nia White Belt on viikonmittainen, retriittimäinen matka itseesi liikkeen ja aistimusten kautta. Somaattisen koulutuksen lähtökohtana ja tutkimusalueena on oma kehosi – resursseineen ja mahdollisine haasteineen. Teoria, filosofia, anatomia ja käytäntö sulautuvat helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi, joka avaa uusia näkökantoja liikkumiseen ja olemiseen: Nia White Belt vie sinut syvemmälle maailmaan jossa ilo on aistimus ja keholla tilaa olla, kasvaa ja muuttua.

Olet tervetullut koulutukseen Nia-kokemuksestasi ja/tai ohjaajasuunnitelmistasi riippumatta – koulutus soveltuu sekä kokeneille liikkujille että uusille uteliaille. Kokopäiväisen intensiivikoulutuksen päätteeksi voit halutessasi lisensoitua ohjaajaksi. Yllättävän usea ohjaaja on saanut ensikosketuksen lajiin vasta belt-koulutuksessa – ja toisaalta jotkut, jotka ajattelevat osallistuvansa ohjatakseen, ovatkin päätyneet tanssimaan vain omaksi ilokseen. Kaikki syyt osallistua ovat tarpeeksi hyviä, kaikki kehot tervetulleita!

Kouluttajana Turussa toimii maailmantason Nia-lähettiläs, kouluttaja Ann Christiansen, joka on vieraillut Suomessa vuodesta 2004 lähtien – useaan otteeseen myös Turussa.

Koulutus pidetään Tanssistudio All-Star Oy valoisassa ja viihtyisässä salissa Turun rautatieaseman kakkoskerroksessa.

Koulutuksen hinta on n. 1600 euroa (sis. alv 24 %). Hinta koostuu rekisteröitymisen yhteydessä heti veloitettavista 500 dollarista  (tällä hetkellä n. 432 euroa), ja noin kuukautta ennen koulutusta maksettavaan loppusummaan (joka myötäilee dollarin kurssia). Koulutusmaksuun sisältyy (englanninkielinen) opetus ja opetusmateriaali, sekä koulutuksen aikana pidetyt, kaikille avoimet tunnit.

Lisätietoja koulutuksesta ja sen sisällöstä löydät Nian englanninkielisiltä pääsivuilta ja suomeksi tuottaja Minna Aallon kotisivuilta. Minna vastaa mielellään kysymyksiisi myös osoitteessa minna(a)dakinia.fi tai Dakinian Facebook-sivujensa kautta.

Ilmottaudut kurssille täällä.