Kristiina Auvinen

Certified Nia Blue Belt

  • Kotikaupunki: Leppävirta
  • Yhteystiedot: Puh: +358503640063
  • Sähköposti: omatila.kristiina(a)gmail.com
  • Osallistumiseni Nia-koulutuksiin: Nia White Belt 2004 ja Nia Blue Belt 2016. Lisäksi Helen Terryn (Nia Black Belt Instructor ja vyötasojen kouluttaja) ohjauksessa 2014 workshopit teemoista: Awaken your Body; Music, Movement, Magic; Nia & healing Arts ja Nia and the Benefits of FAMSS (Flexibility, Agility, Mobility, Stability and Strength).

Nia -tarinani:

Olen ammatiltani sosiaalityöntekijä ja kahden kouluikäisen poikalapsen äiti. Tanssiessani Niaa nousen arjen yläpuolelle ja positiivinen energia ympäröi minut. Jaan ehdottomasti ajatuksen, että jokainen Nia tunti on elämys, jonka saan kokea sekä itseni että ohjattavan ryhmäni kautta.

Tutustuin Nia-tanssiin Ann Christiansenin tunneilla Hampurissa vuonna 2001. Olin hämmästynyt, kuinka yhdestä lajista voi löytyä niin monta kaipaamaani elementtiä: tanssi, vapaaliike, ilmaisu, tunteet. Muutin vuonna 2004 takaisin Suomeen ja jäin kaipaamaan Nia-tanssia. Päätin itse ryhtyä ohjaamaan ja niinpä suoritin vuonna 2004  Hampurissa White Belt Intensiven Ann Christiansenin ohjauksessa ja toin lajin Kuopioon. Vuodesta 2005 lähtien meillä on elinvoimanen Nia-yhteisö Kuopiossa, josta olen todella ylpeä. Vuonna 20016 saimme ensimmäisen Nia White Belt-tason koulutuksen Kuopioon Helen Terryn johdolla. Bluebelt-tason vyötason suoritin 2016 jälleen Ann Christiansenin johdolla. Olen kouluttautunut tanssi-liiketerapeutiksi vuonna 2014, psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn erikoistumiskoulutuksesta. Työskentelen kehotietoisuus/kehonkuva/vuorovaikutus/body-mind-teemojen äärellä ja mielestäni Nia-tanssi ja terapeuttinen liike ja tanssi löytävät toisistaan luonnollisella tavalla yhtymäpintoja ja ruokkivat toinen toistansa. Tunnen olevani etuoikeuttu pystyessäni jakamaan ja vastaanottamaan ryhmieni kautta hyvinvointia, iloa, hiljaista tietoa. Tunnen olevani oikealla asialla, teen itseni näköistä työtä. Tunne saa minut palaamaan uudelleen ryhmieni äärelle, innokaana ja uteliaana. Tule jakamaan tanssin iloa kanssani.