Kristiina Auvinen

Certified Nia Blue Belt

  • Kotikaupunki: Leppävirta
  • Yhteystiedot: Puh: +358503640063
  • Sähköposti: kristiina.nia(a)gmail.com
  • Osallistumiseni Nia-koulutuksiin: Nia White Belt 2004 ja Nia Blue Belt 2016. Lisäksi Helen Terryn (Nia Black Belt Instructor ja vyötasojen kouluttaja) ohjauksessa 2014 workshopit teemoista: Awaken your Body; Music, Movement, Magic; Nia & healing Arts ja Nia and the Benefits of FAMSS (Flexibility, Agility, Mobility, Stability and Strength).

Nia -tarinani:

Olen ammatiltani sosiaalityöntekijä ja kahden poikalapsen äiti. Tanssiessani Niaa nousen arjen yläpuolelle ja positiivinen energia ympäröi minut. Jaan ehdottomasti ajatuksen, että jokainen Nia tunti on elämys, jonka saan kokea sekä itseni että ohjattavan ryhmäni kanssa.

Tutustuin Nia-tanssiin Ann Christiansenin tunneilla Hampurissa vuonna 2001. Olin hämmästynyt, kuinka yhdestä lajista voi löytyä niin monta kaipaamaani elementtiä: tanssi, vapaaliike, ilmaisu, tunteet. Vuonna 2004 valmistuin Hampurissa sosiaalityöntekijäksi ja muutin mieheni luokse Kuopioon, josta matka jatkui vuonna 2006 synnyinpaikkakunnalleni Leppävirralle.

Kaipasin Kuopiossa Nia-tunteja ja päätin marraskuussa 2004 suorittaa Hampurissa White Belt Intensiven Ann Christiansenin ohjauksessa. Kuopiossa meillä on elinvoimanen Nia-yhteisö, josta olen ylpeä ja siitä että saimme viime kesänä 2016 ensimmäisen Nia White Belt-tason koulutuksen Kuopioon Helen Terryn johdolla. Syksystä 2015 alkaen ohjaan Nia-tunteja myös Leppävirralla, jossa kasvamassa oma pikkuyhteisönsä.

Olen myös tanssi-liiketerapeutti, valmistuin joulukuussa 2014 neljä-vuotisesta koulutuksesta (Eino Roiha Instituutti Jyväskylä). Näen Nia-tanssin ja tanssi-liiketerapian välillä selkeän yhteyden kehotietoisuuden, liikkeen ja tanssin käytössä hyvinvoinnin edistäjänä. Siksi nämä kaksi asiaa elämässäni täydentävät mainiosti toinen toistansa.

Haluan omalla tarinallani rohkaista jokaisesta etsimään sinnikkäästi omaa polkuaan ja luottamaan sisäiseen ääneensä. Olen matkalla edelleen, tule jakamaan sitä kanssani.