Nia mediassa

09/2015, Soisalon seutu  Nia-tanssi rantautuu Leppävirralle

”Liikkumisen iloa, ilmaisua ja tunteita, sekä toisaalta keskittymistä, kurinalaisuutta ja voimaa yhdistävä Nia-tanssi on saapunut Leppävirralle. Ryhmää ohjaa toiminimen Oma Tila perustanut leppävirtalainen Kristiina Auvinen, joka on myös tanssi- ja liiketerapeutti. (…)”

08/2015, Keskipohjanmaa  Taianomainen Nia hurmasi

”Ylivieskalainen aineenopettaja Hanna-Kaisa Salopäätti tänä kesänä elvyttää 10 vuoden takaisen ihastuksensa nia-tanssin, johon tutustui opiskelupaikkakunnallaan Oulussa. Tanssin taianomaisuus osoittautui todeksi kesäkuussa Turussa, jonne Salo matkusti viikoksi oppimaan nia-tanssin ohjaajaksi.(…)”

01/2015, Turkulaiset  Ilon, elämän ja luovuuden liikuntamuoto – Nia

”Kymmenen vuotta sitten Minna Aalto, nuori toimittaja, meni Nia-tunnille kokeillakseen uutta USA:ssa syntynyttä fuusiolajia ja tehdäkseen kokemastaan lehtijutun. Vaikka vapaa tanssiminen oli Minnalle tuttua, hän oli epäileväinen tanssillisen, ohjatun tunnin suhteen. Mutta kuten arvata saattaa…”

 

Talvi 2015, Oulu-lehti Askeleita omaan tahtiin

”Nia-tunnilla on lupa irrotella asenteella, tai naurun kanssa. Vaikka liikunnallisella Nia-tanssitunnilla ollaan paljasjaloin, en malta pysähtyä riisumaan villatöppösiä (…)”

 

06/2014, NMT Tanssi on vastapainoa suorittamiselle

”Nia-tanssi on voimaannuttava liikuntamuoto. Se sopii kaikille kuntoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta.(…)”

2010, Hyvä Terveys  Nia

”Nia on tanssillista liikuntaa, jonka liikekieltä ja filosofista pohjaa on omaksuttu kamppailulajeista, tanssista, joogasta ja kehonhallintatekniikoista (…)”

2007, Kotilääkäri Nia – mitä se on?

”Kun ihmisiltä kyselee, mitä Nia on, useimmat mieltävät sen venyttelyksi. Pääosan ajasta Nia-tunnilla tapahtuu kuitenkin ihan muuta – itse asiassa siellä voi tapahtua melkein mitä tahansa. (…)”