Anne Syvälahti

Certified Nia Blue Belt

  • Kotikaupunki: Turku
  • Yhteystiedot: Kotisivut
  • Puh: +358405831374
  • Sähköposti: anne.syvalahti(a)onnikuu.fi

 

Tutustuin Niaan tammikuussa 2005. Ann Christiansen tuli silloin Turkuun ohjaamaan Nia playshopia. Ulkona oli kova pakkanen, mutta salissa tanssittu Firedance lämmitti ja vei sydämen! Jatkoin Nian harrastamista Lauran tunneilla. Jo parin tunnin jälkeen tiesin haluavani perehtyä Niaan syvällisemmin. Olin liikkunut koko ikäni, mutta nyt löysin lajin, joka tuntui juuri omalta. Nia on liikunnan iloa ilman suorittamisen tuntua.

Ohjaajakoulutuksen jälkeen aloitin Nian ohjaamisen syksyllä 2005. Siitä lähtien olen ohjannut ihania ryhmiä Turussa, Kaarinassa ja Naantalissa. Paras palaute itselleni on tanssijoiden iloiset ilmeet ja hyvä olo tunnista. On hienoa, että samalla tunnilla voi olla erikuntoisia ja eri-ikäisiä ihmisiä, sillä kukin tekee liikkeitä omien tuntemustensa ja voimiensa mukaan. Saan Niasta energiaa myös päivätyöhöni psykologina nuorten parissa.

Nia on liikunnallista rentoutumista – tunnilta lähtee pois kevyempänä kuin oli sinne tullessa. Samalla keho voimistuu ja kunto kasvaa. Pyrin siihen, että tunneilla on salliva, kannustava ja iloinen ilmapiiri. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!