KUOPIO: Nia-maraton Kuopio tanssii ja soi -festivaalilla

Suursuosion saanut maraton seuraavaksi Helsingissä su 19.8.2018!

Aika: lauantai 16.6.2018 klo 10.00-16.30
Paikka: Studio Nina Massa, Torikatu 19
Opettajat: Hanna Uusiprosi, Minna Aalto & Eija Raitala
Hinta: 50 € / 4 oppituntia, tai oppitunnit yksittäin* 15 € (60min.) *Yksittäiset oppitunnit maksetaan kurssipaikalla, ei paikkavarauksia.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Nia on myös mukana toriesityksessä klo 11.30, tervetuloa!

Classic Nia 1, klo 10-11

Anna tanssillisen Nia-tunnin helposti omaksuttavien liikesarjojen energisoida kehoasi kokonaisvaltaisesti. Koko kehon joustava käyttö tuo hemmottelevia fiiliksiä ja onnistumisen iloa. Hengitys vapautuu ja voimavarat kasvavat. Niasta on sekä hikijumpaksi, stressinpurkajaksi että elämänmakeuttajaksi. Tule avojaloin ja vaatteissa, joissa sinun on mukava liikkua. Tule ja juhlista Nian 15-vuotista taivalta Suomessa!

Nia 5 stages, klo 13-14

Nia 5 stages on somaattinen, palauttava liikeohjelma, joka perustuu ihmisen viiteen kehitysvaiheeseen. Rauhallisesti ohjeistettu musiikiton tunti tapahtuu pääosin lattiatasolla. Se sopii kaikille, eikä edellytä minkäänlaista Niaan liittyvää kokemusta. 5 stages tukee yleistä toiminnallisuutta ja parantaa muun muassa liikkuvuutta ja ryhtiä. Viltti tai polvisuojat voivat tuoda lisäturvaa liikkumiseen.

Move IT, klo 14.15-15.15

Move IT on tanssillinen intervalliharjoitus, jossa jokaiselle Nia Techniquen 52 liikkeelle omistetaan yksi minuutti. Kaikki kehonosat saavat liikettä monipuolisella ja keholle luonnollisella tavalla. Tällä tunnilla pääset myös haastamaan itseäsi hakemaan välillä hieman korkeampaa sykettä. Tunti sopii kaikille, sillä jokainen säätelee itse harjoituksen kuormittavuutta.

Classic Nia 2, klo 15.30-16.30

Anna tanssillisen Nia-tunnin helposti omaksuttavien liikesarjojen energisoida kehoasi kokonaisvaltaisesti. Koko kehon joustava käyttö tuo hemmottelevia fiiliksiä ja onnistumisen iloa. Hengitys vapautuu ja voimavarat kasvavat. Niasta on sekä hikijumpaksi, stressinpurkajaksi että elämänmakeuttajaksi. Tule avojaloin ja vaatteissa, joissa sinun on mukava liikkua. Tunnin jälkeen voit viettää hetken mukavassa Nia-henkisessä seurassa ja juhlistaa Nian 15-vuotista taivalta Suomessa!