Nia Finland / Joogafestival 3.-4.3.2018

Tänä vuonna Nia Finland on ensimmäistä kertaa mukana Joogafestivaaleilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Festivaalien teemana on osuvasti ILO. Jaettu ilo on paras ilo.

Olemme tapahtumassa näytteilleasettajana ja ohjaamassa kaksi näytetuntia kolmen opettajan tiimeinä. Saat siis kolme opea yhden hinnalla!

Löydät meidät paikalta B 3.

Nia – Joy of Movement

Lauantai 3.3.2018 klo 15.30, sali 4

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä itsepuolustus- ja kehonhuoltolajeja. Jokainen harjoitus antaa jotain keholle, mielelle sekä sielulle. Tämän tunnin fokuksena on liikkumisen ilo, joka on Nian ensimmäinen periaate. Ilon voi aistia elämänvoimana, jota voimme kasvattaa, ylläpitää ja jonka voi valita missä elämäntilanteessa tahansa. Tanssi, mitä aistit. Aisti, mitä tanssit. Niassa liikutaan paljain jaloin.

Tunnin ohjaa kolme opettajaa: Jennika Laari, Eija Raitala ja Riikka Wallin.

Nia – Form & Freedom

Sunnuntai 4.3.2018 klo 12.00, sali 8

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä itsepuolustus- ja kehonhuoltolajeja. Jokainen harjoitus antaa jotain keholle, mielelle sekä sielulle. Tämän tunnin fokuksena on muoto ja vapaus. Nian muoto, 52 liikettä, liikuttaa kehoasi jalkateristä sormenpäihin ja päälakeen asti ja auttaa sinua kehittämään liikkumisen taitoja. Vapaus kutsuu sinut leikkimään ja antaa tilaa itseilmaisulle. Niassa liikutaan paljain jaloin.

Tunnin ohjaa kolme opettajaa: Minna AaltoHanna Uusiprosi ja Susanna Kuivala.

Tapahtuman nettisivut: www.joogafestival.fi

Jos haluat kysyä jotain Niaan tai näytetunteihin liittyvää tai jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä. Joogafestivaalien Nia-tiimin yhteyshenkilönä toimii Jennika Laari, Nia.Jennika (a) gmail.com.