Katriina Virtanen

Certified Nia Blue Belt

tanssiva1

Olen lapsesta asti harrastanut voimistelua ja kokeillut siihen liittyvästä kirjosta aikaa monta lajia. Liikunta ja erityisesti musiikin mukana liikkuminen on minulle tärkeää.  Eri tunneilla käydessäni syksyllä 2009 löysin Nian, joka tuntui heti omalta lajilta.

Niassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus ja monimuotoisuus. Musiikki ja liikkeet tuntuvat sulavan yhteen. Nia on kehittänyt minulla liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Olen päässyt eroon esimerkiksi minua aikaisemmin jatkuvasti vaivaavasta niska-hartia jännityksestä. Tärkeintä minulle kuitenkin on tanssin tuoma ilo.

Helmikuussa 2013 suoritin White Beltin ja muutaman kuukauden pohdinnan jälkeen tein päätöksen ottaa ensimmäiset askeleet Nia ohjaajan uralla. Matka liikkumisen ilon tiellä jatkuu. Tämän jälkeen olen jatkanut opintojani Nian parissa suorittamalla vihreän ja sinisen vyön. Seuraavina etappina oikeaa hetkeä odottaa matka ruskean vyön pariin.

Aikuisten Nia tuntien lisäksi olen ohjaan tunteja lapsille ja nuorille.Yhteistyössä joogaohjaajan kanssa pidämme yhteisiä lasten jooga ja Nia tunteja. Nia toimii myös hyvin oheisharjotteluna esimerkiksi tanssi- ja voimistelujoukkeille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s