Aistien Italia – Toscana kesäkuussa 2020

Astu sisään aistien Italiaan.

Astu sisään aistien Italiaan.

Toscana on tunnettu ruoasta, viiniviljelyksistä, vehreistä maisemista ja taideaarteistaan. Kesäkuussa 2020 sinun on mahdollista sukeltaa Toscanan sisimpään mitä parhaimmassa seurassa. Mieltä rauhoittavien maisemien lisäksi pääset tutkimaan myös sisäisiä näköaloja muun muassa tanssillisen liikkeen ja aistikokemusten kautta keskiaikaisessa asuinmiljöössä. Aistien Italia on ulottuvillasi!

Terzo di Dancianon rauhaa huokuva keskiaikainen linnake sijaitsee vehreässä maaseutuympäristössä. 1600-luvulta oleva päärakennus on kunnostettu vastaamaan nykyihmisen mukavuustarpeita alkuperää kunnioittaen. Majoittaudut valintasi mukaan joko yksin tai seurassa.

Paikka: Terzo di Danciano, Toscana ww.terzodidanciano.com

Ajankohta: 22.-28.6.2020. (22.6. ja 28.6. ovat matkustuspäiviä)

Majoitus: Half board; hintaan sisältyy majoitus 1-3h huoneessa sekä aamiainen ja illallinen.

Hintaan sisältyvä ohjelma: 3 Nia-tuntia (1h) ja 3 Nia-playshopia (2h). Kokopäiväretki Umbrian upeaan pääkaupunkiin Perugiaan, jonka historia alkaa jo 1000-luvulta eaa. Lyhyt patikointiretki lähiympäristön maaseutumaisemissa. GroundingYin® -joogahoito pienryhmässä (2h). Minna Twicen tunnelmallinen iltakonsertti. Voit itse valita minkä verran osallistut ohjelmaan. Majoitusympäristö kutsuu myös rentoon oleiluun ilman aikatauluja.

Kuljetus: Järjestämme hintaan kuuluvan yhteiskuljetuksen Rooman lentokenttä (Fiumicino) – Terzo di Danciano – Rooman lentokenttä 22. ja 28.6. Finnairin lentoihin sopivalla aikataululla. Lisätietoja varauksen yhteydessä. Jos tämä kuljetus ei sovi sinun reitteihisi ja aikatauluihisi, voit järjestää itse oman saapumisesi sinulle sopivasti.

Hinta:
880 € – 1420 € (majoitusvaihtoehdosta ja varausajankohdasta riippuen), plus matkat kohdemaahan ja takaisin.
Huonetyyppejä on rajoitettu määrä.
3hh kylpyhuoneella early bird 880 e (2.12. alk. 1080 e)
2hhkylpyhuoneella early bird 970 e (2.12. alk. 1170 e)
1hh, jaettu kylpyhuone early bird 1100 e (2.12. alk. 1300 e)
1hh kylpyhuoneella early bird 1220 e (2.12. alk. 1420 e)

Maksu tapahtuu kolmessa erässä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat varausmaksun (200 e). Toisen maksuerän eräpäivä on 12.12.2019. Loppuosa maksetaan 31.3.2020 mennessä. Saat lisätietoa maksueristä ilmottautumisen yhteydessä.
Jokainen osallistuja hoitaa matkansa Suomi-Italia-Suomi sekä vakuutuksensa itse. Kohdemaassa mahdollisuus yhteiskuljetukseen Rooman lentokentältä.

Aistien Italia on Terzo di Dancianon retriittikeskuksen ja Nia-ohjaajien Minna Aalto, Eija Raitala ja Hanna Uusiprosi yhteistuotanto.

Varaus- ja peruutusehdot: Mukaan mahtuu 16 matkailijaa. Ilmoittaudu sähköpostitse: trinialiving (a) gmail.com. Paikka vahvistetaan maksamalla varausmaksu 200 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua 1.12.2019 saakka. Sen jälkeen varausmaksua ei palauteta. Jos 1.12.2019 ilmoittautuneita ei ole riittävästi ja matka peruuntuu, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan 31.12.2019 mennessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot: trinialiving (a) gmail.com

Minna Aalto (Nia Black Belt, Turku)
Nia oli rakkautta ensiaskelista, kun sitä ennakkoluuloistani huolimatta marraskuussa 2004 kokeilin. Tammikuussa 2006 aloitin omien tuntien ohjauksen, ja sillä tiellä olen kiitollisena edelleen. Nia on vuosikausia tukenut sekä kuntoani että mielenterveyttäni, johdattanut minut luovaan yrittäjyyteen ja tuonut elämääni upeita ihmisiä ja yhteisöllisyyttä. Rakastan sitä, että energiatyötä voi tehdä myös tanssien, ja että Nian tanssilattiat ovat avoimet ihan kaikille kuntoon, kokoon tai ikään katsomatta. Nian käytännöllisyys ja maanläheisyys ilahduttavat.

Eija Raitala (Nia Second Degree Black Belt, Helsinki)
Löysin Nian lehtijutun avulla vuonna 2008 ja White Belt -koulutuksen käytyäni aloin opettaa seuraavana vuonna. Nian opettaminen on tasapainottava tekijä kieltenopettajan työlleni. Nia on täydentänyt ymmärrystäni kehon tärkeydestä sekä sellaisenaan että osana oppimista. Nia on tuonut elämääni kiitollisuutta, yhteisöllisyyttä ja sielun ruokaa. Viikkotuntini pidän Helsingin Käpylässä ja Vantaalla.

Hanna Uusiprosi (Nia Brown Belt, Helsinki)
Nia on minulle täydellinen tapa pitää huolta terveydestäni ja hyvinvoinnistani. Musiikin ja liikkeen yhdistäminen ainutlaatuisella tavalla vei mukanaan heti. Sittemmin olen kerta toisensa jälkeen ihastellut, miten monipuolinen ja kokonaisvaltainen tämä laji on. Se on parantanut elämäni laatua valtavasti. Ohjaajana haluan johdatella tanssijoita parempaan kehotuntemukseen, läsnäoloon ja liikkeestä nauttimiseen sekä siihen, että hyvä olo saa enemmän tilaa myös liikuntatunnin ulkopuolella.

Hanna Uusiprosi, Minna Aalto ja Eija Raitala Kuopio Tanssii ja Soi-festareilla kesällä 2019.