HELSINKI 2018: Debbie Rosas – Moving to Heal

 

 

Nian kehittäjä Debbie Rosas ainutkertaisella vierailulla Suomessa!

Nian kehittäjä Debbie Rosas vierailee Suomessa lokakuussa 2018 ensimmäistä kertaa ja pitää kaikille avoimen tapahtuman: Dance Pull sekä Moving to Heal -koulutuksen.

Eli kaksi ainutlaatuista Nia-tapahtumaa Nian perustajan Debbie Rosasin johdolla!

1)
Aihe:
Dance Pull -tanssitapahtuma
Kouluttaja:
Debbie Rosas, Portland, OR, USA
Paikka:
Oulunkylän yhteiskoulu, Siltavoudintie 24, 00640 Helsinki
Sisäänkäynti: Tapahtumapaikka on koulu, jonne on monta (lukittua) sisäänkäyntiä. Paras ovi astua sisään ja jolla on päivystys klo 17.25 asti, on lähempänä Siltavoudinkujaa, vaikkakin ns. Siltavoudintien puoleisella ”nurkalla”, n. 30 metrin päässä parkkipaikalta. Ethän siis mene koulun sisäpihalle. Tulethan ajoissa.
Pukuhuoneet: koulun kellaritiloissa, sisäänpääsy yllämainitulta ovelta. Vain arvotavarat ja juomapullo saliin.
Ajankohta: perjantai 19.10.2018 klo 17.30 – 20
Yhteystiedot: tuottaja Eija Raitala, tel. 00 358 40 537 3829
Kenelle: sopii kaikille
Opetuskieli:
englanti
Ilmoittautuminen: täällä
Hinta: 50USD = 43,20EUR (vaihtokurssi 21.8.2018)

Lisätietoja:
tuottaja Nia Black Belt Teacher Eija Raitala, eija.nia(at)gmail.com, puh: 040 537 3829
Näin Debbie itse kertoo tanssitapahtumasta:
This workshop is designed for Nia students and teachers looking to deepen the felt sense of their body speaking, dancing and expressing truth!
Eli vapaasti suomennettuna: Kuinka tuntea ja kuunnella oman kehon viestejä yhä paremmin. Klikkaa ilmainen materiaali tästä. Debbien tanssi-workshop on ainutkertainen tapahtuma Nia Finland -taipaleella. Tule ja juhlista kanssamme Nia 15-v. Suomessa!

 

2)

Aihe: Moving to Heal -koulutus
Kouluttaja:
Debbie Rosas, Portland, OR, USA
Paikka: Oulunkylän yhteiskoulu, Siltavoudintie 24, 00640 Helsinki
Ajankohta: la 20.10. (klo 9) – su 21.10.2018 (klo 18)
Minimiosallistujamäärä: 25
Kenelle: sopii kaikille
Opetuskieli:
englanti
Ilmoittautuminen täällä: Ilmoittautuminen Moving to Heal -koulutukseen
Hinta: 299USD = 259EUR (vaihtokurssi 21.8.2018)
Lisätietoja:
 tuottaja Nia Black Belt Teacher Eija Raitala, eija.nia(at)gmail.com, puh: 040 537 3829

Tarkemmin Moving to Heal -koulutuksesta:
Nia on tanssillista fuusioliikuntaa, jossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena. Laji sai alkunsa Kaliforniassa jo 1980-luvun alussa. Nyt toinen Nian perustajista Debbie Rosas on tulossa Suomeen uusimman koulutuksensa kanssa 20.-21.10.2018

Moving to Heal (MTH) on Nia-tuoteperheeseen kuuluva ohjaajakoulutus, jonka teemana on The Art of Feeling Better, taitoa voida paremmin. Koulutuksessa saa työkaluja kehon hyvinvoinnin tueksi ja edistämiseksi ohjattaville – ja itselleen. Ohjaajakoulutuksessa opetetaan tietoja ja taitoja, joilla asiakkaille voi ohjata löytämään keholle parhaita tapoja liikkua. Periaatteet ovat samat kuin Nia-tunnilla, mutta nyt niitä opitaan soveltamaan erityisesti terapeuttisiin tarkoituksiin ja erityisryhmien näkökulmasta.

Koulutuksessa käsitellään Nian periaatteita, kuten itsehoito, kehon kuuntelu, The Body’s Way (kehon tapa/tie), sensation science (”tuntemustiede”), somaattinen anatomia, Nian liikkeet ja kuinka käyttää musiikkia vahvistamaan kokemusta itsehoidollisesta liikkeestä. Erityispaino koulutuksessa on itsehoidon ja ohjaamisen etiikassa ja myötätuntoisessa ohjaamisessa, kun kohderyhmänä on esim. syöpä- tai Parkinson-potilaat, onnettomuudesta tai leikkauksesta toipuvat. Kurssin aikana käsitellään myös markkinointia.

Jos haluat ohjata Moving to Heal -tunteja tai muuten jatkaa syventymistä aiheeseen, voit koulutuksen jälkeen tehdä sarjan itsenäisiä harjoituksia (apprenticeship). Virallisen todistuksen MTH-koulutuksen suorittamisesta saa osallistumalla koulutukseen ja suorittamalla itsenäiset harjoitukset (2 vuoden kuluessa koulutuksesta).

Nia Techniquen tunteja ohjataksesi sinun tulee olla lisensoitu ohjaaja ja käydä White Belt -koulutus.

 

Through Movement we Find Health

Tervetuloa!

päivitetty 9.10.2018