HELSINKI 2018: Debbie Rosas – Moving to Heal

 

 

Nian kehittäjä Debbie Rosas ainutkertaisella vierailulla Suomessa!

Nian kehittäjä Debbie Rosas vierailee Suomessa lokakuussa 2018 ensimmäistä kertaa ja pitää kaikille avoimen tapahtuman: Dance Pull sekä Moving to Heal -koulutuksen.

Eli kaksi ainutlaatuista Nia-tapahtumaa Nian perustajan Debbie Rosasin johdolla!

1)
Aihe:
Dance Pull -tanssitapahtuma
Kouluttaja:
Debbie Rosas, Portland, OR, USA
Paikka:
Oulunkylän yhteiskoulu, Siltavoudintie 24, 00640 Helsinki
Ajankohta: perjantai 19.10.2018 klo 17.30 – 20
Kenelle: sopii kaikille
Opetuskieli:
englanti
Ilmoittautuminen: täällä
Hinta: 50USD = 43,20EUR (vaihtokurssi 21.8.2018)

Lisätietoja:
tuottaja Nia Black Belt Teacher Eija Raitala, eija.nia(at)gmail.com, puh: 040 537 3829
Näin Debbie itse kertoo tanssitapahtumasta:
This workshop is designed for Nia students and teachers looking to deepen the felt sense of their body speaking, dancing and expressing truth!
Eli vapaasti suomennettuna: Kuinka tuntea ja kuunnella oman kehon viestejä yhä paremmin. Klikkaa ilmainen materiaali tästä. Debbien tanssi-workshop on ainutkertainen tapahtuma Nia Finland -taipaleella. Tule ja juhlista kanssamme Nia 15-v. Suomessa!

 

2)

Aihe: Moving to Heal -koulutus
Kouluttaja:
Debbie Rosas, Portland, OR, USA
Paikka: Oulunkylän yhteiskoulu, Siltavoudintie 24, 00640 Helsinki
Ajankohta: la 20.10. (klo 9) – su 21.10.2018 (klo 18)
Minimiosallistujamäärä: 25
Kenelle: sopii kaikille
Opetuskieli:
englanti
Ilmoittautuminen täällä: Ilmoittautuminen Moving to Heal -koulutukseen
Hinta: 299USD = 259EUR (vaihtokurssi 21.8.2018)
Lisätietoja:
 tuottaja Nia Black Belt Teacher Eija Raitala, eija.nia(at)gmail.com, puh: 040 537 3829

Tarkemmin Moving to Heal -koulutuksesta:
Nia on tanssillista fuusioliikuntaa, jossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena. Laji sai alkunsa Kaliforniassa jo 1980-luvun alussa. Nyt toinen Nian perustajista Debbie Rosas on tulossa Suomeen uusimman koulutuksensa kanssa 20.-21.10.2018

Moving to Heal (MTH) on Nia-tuoteperheeseen kuuluva ohjaajakoulutus, jonka teemana on The Art of Feeling Better, taitoa voida paremmin. Koulutuksessa saa työkaluja kehon hyvinvoinnin tueksi ja edistämiseksi ohjattaville – ja itselleen. Ohjaajakoulutuksessa opetetaan tietoja ja taitoja, joilla asiakkaille voi ohjata löytämään keholle parhaita tapoja liikkua. Periaatteet ovat samat kuin Nia-tunnilla, mutta nyt niitä opitaan soveltamaan erityisesti terapeuttisiin tarkoituksiin ja erityisryhmien näkökulmasta.

Koulutuksessa käsitellään Nian periaatteita, kuten itsehoito, kehon kuuntelu, The Body’s Way (kehon tapa/tie), sensation science (”tuntemustiede”), somaattinen anatomia, Nian liikkeet ja kuinka käyttää musiikkia vahvistamaan kokemusta itsehoidollisesta liikkeestä. Erityispaino koulutuksessa on itsehoidon ja ohjaamisen etiikassa ja myötätuntoisessa ohjaamisessa, kun kohderyhmänä on esim. syöpä- tai Parkinson-potilaat, onnettomuudesta tai leikkauksesta toipuvat. Kurssin aikana käsitellään myös markkinointia.

Jos haluat ohjata Moving to Heal -tunteja tai muuten jatkaa syventymistä aiheeseen, voit koulutuksen jälkeen tehdä sarjan itsenäisiä harjoituksia (apprenticeship). Virallisen todistuksen MTH-koulutuksen suorittamisesta saa osallistumalla koulutukseen ja suorittamalla itsenäiset harjoitukset (2 vuoden kuluessa koulutuksesta).

Nia Techniquen tunteja ohjataksesi sinun tulee olla lisensoitu ohjaaja ja käydä White Belt -koulutus.

 

Through Movement we Find Health

Tervetuloa!

päivitetty 21.8.2018