Ihana Nia-koukku

Ensimmäisten kertojen NIAa tanssin hämmentynein mielin, mutta kerta kerralta kehoni liikkeet muuttuivat suorittamisesta nautinnollisiksi aistimuksiksi.  Kun staattinen ja dynaaminen, venytys ja rentous vuorottelevat eri rytmeissä niin siitä vaan syntyy niin virkistävä, monitasoinen ’soppa’. Mutta kyllä tunnilla hienkin saa pintaan. Vapaus tehdä liikkeet omaa kehoa kuunnellen kunkin hetken mielialan mukaan kuuluun NIAn sallivuuteen: antaa kaikkien kukkien kukkia eikä kukaan ole parempi toista. Ihaninta NIAssa on se keveyden ja virkeyden tunne tunnin jälkeen. Minä jäin ihanaan koukkuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s